Kinderneurologie, Omdat elk kind telt

 De aftrap van de jaarlijkse sponsorloop

Het doel van de challenge is verbinden en bewustwording. Door samen te zijn maak je elkaar sterker. Door de sponsorloop zo in te richten dat het ook voor iedereen toegankelijk zal zijn. Wij willen als organisatie een brug bouwen. Een jaarlijks evenement waarin we geld willen inzamelen voor kinderneurologie. Geld wat zo hard nodig is. Want jaarlijks sterven er kinderen aan neurologische gevolgen. Jaarlijks krijgen veel kinderen een neuroligische aandoening.

Omdat wetenschappelijk we nog voor zoveel vragen bestaan om uiteindelijk tot behandelingen te komen is simpelweg geld nodig. Elke steun is dan ook zo  enorm welkom. Want elk kind telt.

Doel

Het doel is dan ook om  zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen en dat zal weten we zeker met de jaarlijkse sponsorloop lukken. De sponsorloop zal zijn op de Veluwe. Qua locatie is dat centraal zodat waar men ook vandaan moet komen het qua reistijd te doen zal zijn. We zetten daar 3 routes uit. 5km, 10km, 20km om zo voor iedereen wat passend te bieden. Het gaat hier niet om wie is de snelste dus geen wedstrijd. Maar om de unieke samenstelling die we hopen te behalen. Ouders met kinderen die een neurologische aandoening hebben, ouders, familie, grootouders, vrienden die net als mij een dierbare zijn verloren, hulpverleners met ptss, andere mensen met ptss, mensen en of groepen die gewoon graag deel willen nemen aan deze bijzondere ervaring. Om samen stapje voor stapje te lopen. Samen te zijn. Elkaar leren kennen en elkaar te laten zien dat niemand alleen is.

 

Wanneer

De sponsorloop organiseren is een enorme klus waar het hele team keihard aan werkt. En zoiets voorbereiden heeft tijd nodig. Via de website houden wij iedereen op de hoogte. Dus blijf ons volgen. Dat kan via hier, Facebook, Twitter maar ook via het contactformulier. Als u aangeeft op de mailinglist te willen staan dan houden wij u op de hoogte van alles en uiteraard wanneer we de Silas-challenge gaan starten. Wat wij u kunnen garanderen is dat het bijzonder zal worden.


 

 


 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail